Håll koll på din simning med Endomondo

Du kan inte ta med dig mobilen i simbassängen så det finns fortfarande ingen riktigt bra lösning för simmare! Detta är tråkigt och vi anser att simmare förtjänar lika bra spårningsmetoder som cyklister och löpare. Det som behövs är en enhet som enkelt ansluts till Endomondo och automatiskt skickar simdata till appen.

Säg NEJ till manuell inmatning av simträningen

Swimmo i kombination med Endomondo är en komplett lösning för alla simningsentusiaster. Den gör det möjligt att registrera och automatiskt skicka information om din simning till Endomondo-appen. Du behöver inte göra någonting. Efter varje simträning kommer dina simningsprestationer att visas bredvid dina cyklings- och löpningsträningar.

Läs mer om SwimmoKöp nu

Upplev en Endomondoliknande träningsklocka för simmare

Vi har skapat Swimmos smarta funktioner så att de ger omedelbar feedback baserat på olika vibrationsfrekvenser. Nästa gång du inte kämpar tillräckligt hårt kan Swimmo vibrera för att påminna dig! Detta ger dig också möjlighet att träna inom valda pulsintervall och nå dina mål snabbare.

Precis som Endomondo låter Swimmo dig hålla koll på dina framsteg under träningen, men detta är inte allt. Swimmo hjälper dig också att prestera bättre i poolen.

Din simning och alla annan träning på ett och samma ställe

Nu kan du använda de statistik- och analysfunktioner från Endomondo som uppskattas av miljontals användare i hela världen även i vattnet, tack vare Swimmo. Slipp komplicerade dataexporter och flera olika appar. Med ett Endomondo-konto kan du samla alla dina idrottsaktiviteter på ett och samma ställe. På det sättet kan du få full koll på dina sportprestationer!

Köp Swimmo nuLäs mer


Byt språk